top of page
Interior Design Objects

Wat wij doen

Producten

Diensten

Kleuradvies

Je meubels staan, je bent tevreden met je accessoires en toch mis je wat? Kleur is belangrijk en bepalend voor de sfeer in je huis. We helpen je graag de juiste kleur te vinden voor jouw woning. Bel of mail ons voor een afspraak en dan nemen we de wensen door en komen we aan huis voor het vinden van de juist kleur per muur/ruimte.

Totaal interieuradvies

Een nieuw huis gekocht of toe aan een eigentijdse inrichting? Of kom je er samen niet uit en voel je je gast in eigen huis? We helpen je graag met interieuradvies op maat. Middels een intake gesprek bespreken we de woonwensen; wat mis je, wat zie je graag terug en welke sfeer en stijl wil je graag in jouw huis zien. Met de antwoorden op deze vragen maakt onze stilist een moodboard en presentatie waarin kleur, stijl, indeling en ook praktische oplossingen meegenomen worden. Een totaal advies aangepast aan uw stijl en smaak! 

Personal Shoppen & Styling aan Huis

It's in the details! En ja, in het interieur gaat dat vaak om de accessoires, planten en vooral hoe dit samenkomt. Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn en helpen we graag bij het vinden van de juiste balans en compositie. Dit kan met uw huidige woonaccessoires of middels een personal shopsessie met nieuwe accessoires. Bel of mail ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Vloeren

Hardhouten vloer

Houtlook, betonlook, tegel of echt houten toplaag? We hebben het allemaal in ons assortiment. Laminaat, PVC, Vinyl, maar ook tapijt. 

Lees meer

Raambekleding

Houten ramen

Gordijnen, jaloezieën, shades, duetten, dakraamproducten en horren. Ook hierin hebben wij een ruime collectie! 

Lees meer

Behang

Rollen van Wallpaper

Met behang heb je snel een andere uitstraling in huis. Het geeft meer diepte, sfeer en kleur. Van speels tot chic, het geeft jouw muur net dan beetje extra door het gebruik van verschillende technieken als 

diepdruk, emboss- en screendruktechnieken.

Lees meer

bottom of page